top of page
neutraal.png

About 

Mijn naam is Ilona de Vries. Sinds ik mij kan herinneren heb ik een passie voor alles omtrent voeding. Van naar de markt gaan en experimenteren met producten tot anderen helpen met het optimaliseren van hun voedingspatroon en het maken van gezonde keuzes.  

 

Uit persoonlijke voorkeur ben ik enkele jaren geleden meer en meer plantaardig gaan eten. Sommige zien dit als een belemmering in de keuzes die je hebt, ik zie het juist als een verrijking daarvan. Juist om nog creatiever te zijn met het moois wat er allemaal tot onze beschikking is. Vanuit die overweging ben ik mij meer gaan inlezen over het belang van een volwaardig voedingspatroon, zo is het balletje gaan rollen..

 

Daaraan toegevoegd heb ik ook een periode niet goed in mijn vel gezeten. Mijn dagelijks leven werd belemmerd door stress, angst en patronen waar ik mijzelf in vast werkte. Tot op heden ben ik mij hiervan bewust maar heb ik nu de tools ontwikkeld om mij weer vrij te voelen. Een proces waar ik geïnspireerd werd door de hulp die ik kreeg en waar ik nu zelf hoop een steentje te kunnen bijdragen.

Mijn doel is om ieder te laten zien hoe we zelf de controle hebben over onze gezondheid, om meer bewustwording te creëren en zo patronen te herkennen en doorbreken zodat we bewust kiezen voor de keuzes die we dagelijks maken.

Gezondheid is veel meer dan voeding alleen, maar laat dat nu net een prachtig begin zijn die je zelf in de hand hebt!

Kennis 

Met opleidingen tot Natuurvoedingsdeskundige, Orthomoleculaire gewichtsspecialist, een verdiepingsopleiding omtrent supplementen en losse cursussen en bijscholingen hoop ik mijn cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen.

DSC_8290.jpg
bottom of page